Publicador de continguts


Trobada de la Xarxa de Serveis Socials REDCISS


30 de novembre de 2023

La Regidora de l'Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat participà acompanyada de personal tècnic a la 1a trobada de la Xarxa de Serveis Socials REDCISS de les 10 ciutats amb més població de l'estat espanyol: Madrid, Barcelona, Saragossa, Sevilla, Las Palmas, Bilbao, València, Màlaga, Múrcia i Palma.

Palma va explicar i compartir el seu nou model d'atenció social implementat en el marc de l'estratègia transformadora 2023-2030 que va tenir una molt bona acollida. La separació organitzativa de la garantia d'ingressos de la garantia de l'acompanyament social, amb els nous dispositius OAC Social, EPASS i Oficina de Prestacions fou molt ben rebuda i despertà l'interès d'altres grans ciutats.

Es valorà la capacitat i el desplegament realitzat en un termini breu de dos anys per aconseguir un canvi de model de l'atenció social que garanteix la igualtat d'accés i la cobertura bàsica dels drets socials".

A la vegada, es va prendre nota de propostes de millora molt interessants que ens permetrà valorar la seva implementació durant aquesta nova legislatura.

Finalment, el més important que cal valorar, fou veure com les grans ciutats compartim les mateixes preocupacions, amenaces i reptes a l'hora de garantir una atenció social de qualitat a les persones més necessitades.

Data darrera modificació: 27 de febrer de 2024