Publicador de continguts


Acte de cloenda programa ALTER PALMA curs 2022/23


4 de juliol de 2023

El passat dijous dia 22 de juny es va realitzar com cada any l’acte de cloenda i entrega de diplomes del programa Alter Palma al teatre Xesc Forteza organitzat per l’Àrea de Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat de l’Ajuntament de Palma.

Varen participar un total de 133 assistents, d’aquests, 29 joves que han participat al programa ALTER, 75 acompanyants familiars, professionals de 7 centres de serveis socials comunitaris bàsics, professionals de dos centres educatius i 6 empreses. També ens va acompanyar la nova Coordinadora General de Serveis Socials, Patricia Pizá.

ALTER és un programa d’integració social i educativa per a joves. El duu a terme l'Àrea de Serveis Socials de l’ajuntament de Palma en col·laboració amb la Direcció General d’infància, Joventut i Famílies, a través de la Conselleria d’afers Socials i Esports. És un programa d’escolaritat compartida per a joves amb un alt risc d’abandonament escolar, desmotivats i desmotivades per les tasques acadèmiques i amb voluntat d’aprendre un ofici a una empresa. Participen Instituts d’Educació Secundària i Centres Concertats de Secundària de Palma.

(Podeu llegir la noticia completa al document adjunt)


Data darrera modificació: 27 de febrer de 2024