Publicador de continguts


Mobilitat modifica el carril bus del carrer de Caro per a agilitzar la circulació


5 de febrer de 2024

Els autobusos tornaran a circular pel carril 30 deixant dos carrils per al pas de vehicles


Palma, 05 de febrer de 2024.- El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha signat un decret pel qual es recupera l’antic sistema de circulació pels carrers de Caro i de Teodor Llorente, que va ser modificat per l’anterior equip de Govern per a habilitar a les vies esmentades un carril bus.

Deudero ha explicat que la Policia Local havia rebut nombroses queixes “sobre la senyalització del carril bus situat als carrers de Caro i de Teodor Llorente. Com es deu recordar, aquests carrers consten de tres carrils. L’anterior equip de Govern va situar el carril 30 a la dreta i el carril del centre el va deixar per al pas dels autobusos, habilitant un sol carril, l’esquerre, per als vehicles.”

Aquesta confusió de carrils va portar nombrosos conductors a situar-se al carril destinat als autobusos, cosa que va generar que els conductors utilitzassin el clàxon per a demanar el pas pel seu carril.

El renou provocat per la utilització contínua del clàxon per part dels autobusos va provocar que els veïns i el col·legi IES Jaume I demanassin a l’Ajuntament una solució immediata.

Per això, assenyala el tinent de batle de Mobilitat, “el que s’ha aprovat és que els autobusos tornin a circular pel carril 30 i deixin dos carrils per al pas de vehicles”.

A més a més, està previst adaptar les regulacions semafòriques i les senyalitzacions a les noves condicions de circulació.

Data darrera modificació: 5 de febrer de 2024