Publicador de continguts


EMAYA substitueix 107 papereres a diversos carrers entre Jacint Verdaguer i Aragó


7 de febrer de 2024

La iniciativa augmenta la capacitat de recollida en 5.860 litres i unifica els models

Palma, 6 de febrer de 2024.- L’empresa municipal EMAYA ha iniciat els treballs a diversos carrers del municipi per a, d’una banda, substituir les papereres que es troben en mal estat per altres amb més capacitat i, per una altra, incrementar-ne el nombre, unificant el model, ja que a la zona en coexisteixen de diverses classes i capacitats perquè s’instal·laren en diferents èpoques.

L’actuació, concretament, consisteix en la substitució de 107 papereres de 50 litres de capacitat situades als carrers de Jacint Verdaguer, del Marquès de la Fontsanta, d’Aragó i Josep Darder per altres de 120 litres. D’aquestes, un total de 73 són noves i també se n’instal·laran 15 més a ubicacions on no n’hi havia per a incrementar el parc de papereres disponibles a la zona.

Els treballs tenen un pressupost de 20.545 euros i una durada de dues setmanes i s’afronten amb els objectius de donar uniformitat, ja que les instal·lades actualment són de diferents models, i augmentar-ne la capacitat per a evitar els desbordaments puntuals. En aquest sentit, cal destacar que el nou parc de papereres tindrà una capacitat de 13.010 litres, quan abans era de 7.150, la qual cosa suposa un increment de 5.860 litres.

Així mateix, amb la finalitat d’afavorir la mobilitat i no afectar els espais lliures per als vianants es minimitzarà la col·locació de nous elements verticals per a sostenir les papereres, aprofitant els ja existents.

Data darrera modificació: 8 de febrer de 2024