Publicador de continguts


El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, presideix la presa de possessió de 23 nous funcionaris


5 de febrer de 2024

Palma, 05 de febrer de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns la presa de possessió de 23 nous funcionaris, que formen part de diferents categories de l’administració municipal. A l’acte també hi han assistit la tinenta de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, i regidors dels diferents grups municipals.
El primer regidor de Palma ha donat l’enhorabona als funcionaris, als quals ha reconegut “el seu gran esforç i dedicació” i els ha desitjat molta sort en l’exercici de la feina.
Martínez Llabrés ha afegit que “formau part d’una gran plantilla compromesa amb els ciutadans, per la qual cosa la vostra experiència pot i ha d’ajudar a millorar l’Ajuntament”, alhora que els ha animat “a representar i defensar els ciutadans des de l’Administració pública”.
Els nous funcionaris que han pres possessió avui són 1 subalterna, 6 tècnics i tècniques de l’Administració general, 2 tècnics informàtics, 3 enginyers de Camins, Canals i Ports i 11 ajudants d’oficis diversos.


Data darrera modificació: 5 de febrer de 2024