Publicador de continguts


El batle de Palma i el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca presenten la vuitena edició de la Magic Line Mallorca


5 de febrer de 2024

Palma, 5 de febrer de 2024.- La sala de plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit aquest matí la presentació de la vuitena edició de la caminada solidària de Sant Joan de Déu, la Magic Line Mallorca, que se celebrarà el pròxim 17 de març.

A la presentació hi han assistit el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, i el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca, Joan Carulla, a més de la directora de Serveis Socials i Solidaritat de SJD, Inma Iglesias, el tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, i la tinenta de batle de Participació Ciutadana, Lourdes Roca.

També han estat presents a l’acte la consellera de Famílies i Afers Socials del Govern, Catalina Cirer, juntament amb el director general, José Falcó; la directora general de Salut Pública, Elena Esteban; el director general d’Esports de l’Ajuntament, David Salom; el director insular d’Esports del Consell de Mallorca, Toni Prats; el comandant de la Guàrdia Civil Pedro Monleón; l’inspector en cap de la Policia Nacional Martín de la Torre, i el responsable d’Acció Social de CaixaBank, Diego Riera.
Per part de l’Ajuntament, també ha fet efectiva la seva presència la portaveu municipal de Més per Palma, Neus Truyol.

El batle ha manifestat que “és un autèntic orgull donar la benvinguda un any més a una iniciativa solidària que uneix milers de persones un mateix dia a diferents ciutats d’Espanya. Majors, nins, famílies, amics, caminant junts amb un únic propòsit, demostrar que la solidaritat i l’empatia són potents eines de transformació social i que quan som capaços d’unir forces per una causa com la que avui ens ocupa, podem fer grans coses”.

El primer edil ha animat “tots els palmesans, i qui vulgui unir-s’hi des de qualsevol altre municipi de l’illa, perquè se sumin el 17 de març a aquesta causa per a fer-la encara més gran si és possible i aconseguir que aquesta onada de solidaritat arribi a més persones”.

Per la seva banda, el director gerent de Sant Joan de Déu Palma-Inca, Joan Carulla, ha afirmat que “estam en un moment en què la solidaritat és fonamental per a ajudar als més febles i als que pateixen.

La Magic Line pretén fer prendre consciència que hem de ser solidaris, que no ho hem de deixar tot en mans de les institucions públiques i que hem de col·laborar tots plegats per a fer de la nostra societat una societat més justa”.

La Magic Line 2024, que arriba a la vuitena edició a Mallorca, se celebrarà el 17 de març i omplirà els carrers més emblemàtics de la ciutat, amb recorreguts de 10 i 3 km, a més d’una ruta per aigua. Totes adaptades perquè hi puguin participar nins i adults, a més de persones amb mobilitat reduïda.

Per a participar en la caminada solidària, és imprescindible formar un equip d’entre 4 i 20 persones i marcar-se un repte solidari.

Les inscripcions ja estan obertes a través del següent enllaç:
https://www.gestio.magiclinesjd.org/es/inscripcion-equipo

Més informació:
https://www.magiclinesjd.org/es/

Data darrera modificació: 5 de febrer de 2024